Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیده حقوق بشر گزارش داد که به دلیل عدم فقدان آمار از معلولان، این افراد در مناطق زلزله زده از لیست توزیع کمک‌های بشردوستانه جا مانده و با وضعیت وخیمی مواجه هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دیده بان حقوق بشر در گزارشی نوشت: به دنبال زلزله مرگبار اخیر در افغانستان که منجر به مرگ هزار نفر در جنوب افغانستان گردید، معلولان مورد بی‌توجهی قرار گرفته که این موضوع بر عمق این فاجعه افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیده بان حقوق بشر، با بیان اینکه ۳۶۲ هزار نفر از زلزله در افغانستان براثر ویرانی زیرساخت‌ها از جمله مدارس، مراکز درمانی و جاده‌ها متاثر شدند، گفته است که سازمان ملل کمک فوری ۱۱۰ میلیون دلاری را برای رسیدگی به زلزله‌زدگان افغانستان درخواست کرده است.

این نهاد وابسته به سازمان ملل گزارش داده است که با توجه به زلزله خیر بودن افغانستان، طی چند دهه اخیر ۷ هزار نفر براثرخشم طبعیت جان خود را از دست داده‌اند.

دیده حقوق بشر در ادامه نوشت: پیش از زلزله برخی از مناطق دور دست در جنوب افغانستان با مشکل قحطی و کمبود مواد غذایی مواجه بودند و پس از زلزله نیز بحران در این مناطق تشدید شده است.

این سازمان در بخشی از گزارش خود به وضعیت اسفناک معلولان در زلزله اخیر اشاره کرده و گفته است که معلولان در زلزله اخیر افغانستان به دلیل عدم دسترسی به کمک‌های بشردوستانه و موادغذایی در معرض خطر قرار گرفتند.

دیده حقوق بشر اضافه کرد: در زلزله اخیر افغانستان به دلیل فقدان آمار از معلولان در این منطقه، این افراد از لیست کمک‌های غذایی جا مانده و هیچ کمکی به این افراد فرستاده نشده است.

به گفته این سازمان، بسیاری از معلولان و یا افرادی که پس از زلزله مصدوم شدند به کمک فوری برای درمان و دسترسی به مراکز درمانی نیاز دارند و باید اقدام فوری در این زمینه انجام شود.

دیده حقوق بشر همچنین به موانع ارسال کمک‌های غذایی به افغانستان اشاره کرده و گفته است که کشور‌ها باید سیاست را از کمک‌های بشردوستانه جدا کنند و در غیر این صورت مردم افغاسنتان و به خصوص افراد معلول که به کمک فوری نیاز دارند با بحران مواجه خواهند شد.

این سازمان در پایان از نهاد‌های حقوق بشری خواسته است تا ارزیابی مناسبی از نیازمندان به خصوص افراد معلول در زلزله اخیر داشته باشند تا تقسیم کمک‌های بشردوستانه به این افراد بدون تبعیض انجام شود.

این اظهارات در شرایطی است که پیش از این مقامات طالبان اعلام کرده بودند که به دلیل تحریم کشور‌های جهان قادر به کمک به زلزله زدگان نیستند.

در این راستا، «سراج الدین حقانی»، وزیر کشور دولت موقت طالبان ضمن انتقاد از عملکرد آمریکا در نحوه کمک‌رسانی به زلزله‌دگان افغانستان گفته است که بسیاری از کشور‌ها به دلیل تحریم‌های آمریکا نمی‌توانند برای افغانستان کمک ارسال کنند.

افغانستان طی چند هفته اخیر شاهد وقوع حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله بوده و بارش باران و برف شدید بوده و طی هفته گذشته نیز در چندین ولایت این کشور مردم شاهد وقوع سیل مرگبار بودند.

در آخرین مورد حوادث طبیعی در افغانستان، منابع محلی طالبان اعلام کردند که وقوع سیل در نورستان در غرب این کشور تلفات جانی و مالی زیادی در پی داشته است.

به گفته این مقامات، براثر این حادثه ۹ نفر کشته و ۱۰ نفر دیگر مصدوم شدند.

بر اساس اعلام مقامات حکومت سرپرست افغانستان در نتیجه سیل‌های و زلزله ویرانگر اخیر در این کشور ۱۹۰۰ تن جان باخته، ۲۰۰۰ هزار نفر زخمی شده و هزاران راس دام و خانه مسکونی نیز تخریب شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حقوق بشر غربی دیده بان حقوق بشر زلزله افغانستان سازمان ملل کمک های بشردوستانه زلزله اخیر دیده حقوق بشر هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۴۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است

به گزارش قدس آنلاین، ‌ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به کمبود بودجه برای کمک رسانی به افغانستان گفته است که بیش از ۲۴ میلیون فرد در این کشور به کمک نیاز دارند.

در بخشی از گزارش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: نیازهای بیش از ۲۴ میلیون نفر بسیار گسترده و به هم پیوسته است. بسیاری از این نیازها به دلیل ترکیبی از تاثیرات طولانی مدت چندین دهه درگیری، تغییرات اقلیمی و بحران عمیق اقتصادی ایجاد شده‌اند. منابع افغانستان گسترده است، اما مهم این است که راه‌حل‌هایی برای ریشه‌کن شدن‌ همه این نیازها اجرا شود.

«معاون» فردی میانسال که در طول شبانه‌روز با چرخ دستی خود در گوشه‌ای از شهر کابل مشغول تامین مخارج خانواده خویش است می‌گوید که تاکنون هیچ کمکی به دستش نرسیده است.

وی به طلوع‌نیوز گفت: وقتی که کمک‌ها می‌رسند، مسوول کوچه مجبور است آن را میان اقوام و همسایه‌های خود تقسیم کند و تا به حال کمکی به دست ما نرسیده است. اما حتی کسانی‌ که امرار معاش می‌کنند نیز ‌این کمک‌ها را دریافت کرده‌اند.

عبدالظهور مدبر کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: کمک‌های جهانی با توجه به مقیاس و میزان وخامت وضعیت کشور می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد افغانستان ایفا کند.

مسوولان حکومت سرپرست طالبان نیز خواستار کمک‌های سازمان‌های بین المللی برای کاهش فقر در افغانستان شده اند.

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد گفت: درخواست ما از جامعه جهانی و نهادهای کمک‌رسان این است که کمک به مردم افغانستان در ابعاد بشردوستانه و توسعه و زیر ساختی تداوم داشته باشد تا ما فقر را در افغانستان کاهش دهیم.

برنامه جهانی غذا به تازگی گفته است که به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های غذایی بشردوستانه‌ای خود را از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) کاهش می‌دهد و در ماه ژوئن سال جاری میلادی (خرداد-تیر) کمک‌های غذایی بشردوستانه خود را تنها به ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان کاهش می‌دهد و افراد مشمول کسانی‌ خواهند بود که برای زنده ماندن چاره‌ای دیگری جز دریافت این کمک‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر آغاز شد
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • طاها:سازمان همکاری اسلامی به تعامل با افغانستان ادامه می‌دهد
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌
  • طالبان خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • کمک بشردوستانه چین به هلال‌احمر افغانستان