Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین گیلان،علی حسین نژاد مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان ، با بیان این مطلب که یکی از معضلات و مشکلاتی که بعضاً در زمان درخواست بازنشستگی توسط بیمه شدگان و صدور احکام مستمری بروز مینماید ثبت دستمزدهای غیرواقعی و کمتر از پرداختی صورت گرفته در زمان اشتغال در لیست های حق بیمه ارسالی است ، افزود : سازمان تامین اجتماعی تعیین کننده میزان حقوق بازنشستگی افراد نیست بلکه مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست های ارسالی توسط کارفرمایان درج میگردد ملاک محاسبه برای مشخص نمودن بازنشستگی میباشد از این رو بیمه شدگان و کارگران شریف شاغل باید در سالهای اشتغال بصورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود مطلع گردیده و آنرا رصد نمایند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این مهم از طریق سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه پیش بینی گردیده است اظهار داشت : عدم آگاهی افراد از نحوه ارسال لیست و مبالغ دستمزد مندرج در آن و یا حتی در پاره ای موارد اشراف بر این امر ولی سهل انگاری یا چشم پوشی بدلیل اجتناب از اختلاف با کارفرما از عوامل بروز نارضایتی از مبالغ تعیین شده در زمان بازنشستگی است .

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با بیان اینکه بطور مثال فردی که مبالغ حقوق و اضافه کاری وی حدود شش میلیون تومان بوده و عملاً این رقم را بعنوان دستمزد دریافت نموده است از لیست حق بیمه ای که برای وی بصورت حداقل و با ارقامی در حد نصف رقم واقعی پرداخت شده بی اطلاع است و زمانی که این ارقام مبنای محاسبه قرار میگیرد در این بین تامین اجتماعی محکوم شده و نارضایتی ها متوجه سازمان میگردد که این رویکرد قضاوتی ناعادلانه میباشد .

علی حسین نژاد خاطر نشان ساخت در بسیاری از مجامع میشنویم که بیش از 60 درصد بازنشستگان تامین اجتماعی حداقل بگیر هستند و دریافتی آنان تکافوی معیشت آنان را نمینماید ولی کمتر کسی به این موضوع اشاره میکند که حدود همین میزان از بیمه شدگان دارای پرداخت حق بیمه با مبنای حداقل حقوق هستند .

وی افزود : متاسفانه تفکر و فرهنگ غالب در بین جامعه بگونه ای است که اکثر مخاطبین بدنبال گروههای بیمه ای ارزان قیمت با پائین ترین درصد و میزان پرداخت حق بیمه یا دارای معافیت های خاص هستند ولی همین افراد در زمان بازنشستگی بدلیل مسائل معیشتی خواستار دریافتی های بیشتر برای گذران بهتر زندگی میباشند و در این بین ماهیت بیمه گری سازمان و مبنای محاسباتی آن با این الگو مغفول میماند .

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با تاکید بر لزوم صیانت از حقوق بیمه شدگان ، اذعان نمود : تامین اجتماعی سازمانی بین النسلی و مشاع است و منابع آن حق الناس محسوب میگردد و از آنجا که تنها منبع درآمدی آن برای ارائه تعهدات از محل حق بیمه ها است پرداخت واقعی این ارقام از سوی بیمه شدگان و کارفرمایان یک تکلیف قانونی ، اخلاقی و شرعی است .

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: علی حسین نژاد مدیرکل تامین اجتماعی گیلان تامین اجتماعی بیمه شدگان حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۳۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است