Web Analytics Made Easy - Statcounter

عالی‌ترین دادگاه مدنی مصر درخواست تجدیدنظر ۱۳ تن از جمله دو فعال درباره درج نامشان در لیست تروریستی را رد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت العربی الجدید، یک منبع قضایی اعلام کرد که دادگاه تجدیدنظر مصر، عالی‌ترین دادگاه مدنی در این کشور درخواست فرجام‌خواهی گروهی ۱۳ نفره شامل دو فعال برجسته این کشور برای قرار دادن نامشان در لیست تروریستی به مدت پنج سال را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه شامل زیاد العلیمی، فعال و نماینده سابق پارلمان مصر و رامی شعث، از بنیانگذاران جنبش تحریم اسرائیل در حمایت از فلسطینی‌ها برای خارج کردن سرمایه‌گذاری‌ها از اراضی اشغالی و اعمال تحریم‌هایی علیه این رژیم در مصر است.

اعضای این گروه از سال ۲۰۱۹ در پرونده مشهور به "ائتلاف امید" بازداشت شدند.

مقامات مصری این ائتلاف را متهم کردند که از گروه اخوان المسلمین برای تحریک به انقلاب و اقدامات خشونت‌آمیز حمایت مالی دریافت می‌کند.

اعضای این ائتلاف آوریل ۲۰۲۰ در لیست تروریستی مصر قرار گرفتند.

برخی دوستان آنها و فعالان مصری اظهار کردند که هدف از این بازداشت‌ها ممانعت از تشکیل ائتلافی سکولار کمی پیش از انتخابات پارلمانی سال ۲۰۲۰ بود و این بازداشت‌ها به یکی از مهمترین موضوعات حقوق بشری در مصر تبدیل شدند.

منبع قضایی یاد شده اعلام کرد که حکم دادگاه فرجام خواهی قطعی است.

خانواده شعث اعلام کردند که از تصمیم برای ابقای نام او در لیست تروریستی که شامل بلوکه دارایی‌ها و ممنوع السفری او نیز می‌شود، شوکه شده‌اند.

آنها افزودند: به خانواده و یا تیم حقوقی شعث هیچ دلیل و مدرک قانونی برای اتخاذ چنین تصمیمی ارائه نشده و همینطور به او اجازه داده نشده با وکلایش تماس بگیرد.

ماه فوریه یک کمیته از کارشناسان سازمان ملل خواستار حذف نام العلیمی و شعث از لیست تروریست‌ها شدند.

این سازمان‌ها اعلام کردند: از قانون مبارزه با تروریسم به ویژه در ارتباط با سوء استفاده از اقدامات بیشتر علیه این لیست در سطح ملی برای حمله به فعالان حوزه حقوق بشر به شدت ناخرسند هستیم.

این درحالی است که آمریکا روز چهارشنبه مصر را به دست براشتن از هدف گیری فعالان حقوق بشری فراخواند و هشدار داد، این مساله را در مذاکرات فروش سلاح به این کشور مدنظر قرار می‌دهد. این اظهار نظر آمریکا پس از بازداشت فعال حقوقی برجسته مصر و ارجاع او به دادگاه بود.

حسام بهجت، مدیر اجرایی ابتکار عمل مصر برای حقوق شخصی روز دوشنبه اعلام کرد، دادستانی اتهاماتی را علیه او در زمینه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی وارد کرده است.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد، آمریکا در قبال لیست اتهامی و نیز بازداشت فعالان دیگر جامعه مدنی، خبرنگاران و دانشگاهیان نگران است.

او گفت: به دولت مصر گفتیم افراد مثل بهجت نباید هدف بگیرند زیرا به شکل مسالمت‌آمیز نظرشان را بیان می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مصر لیست تروریستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد

سایت رسمی طالبان با انتشار یادداشتی در حمایت از دانشجویان معترض به کشتار و نسل‌کشی مردم غزه، بازداشت گسترده آنان را توسط پلیس نشانه سرکوب دموکراسی در آمریکا دانست.

در بخشی از این یادداشت آمده است: در پی نسل‌کشی در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی که دست آمریکا پشت این جنایات بوده و کمک‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا بدون وقفه به رژیم اشغالگر، وحشی و متجاوز جریان دارد، دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف آمریکا دست به تظاهرات و اعتراضات گسترده برای محکوم‌کردن این نسل‌کشی زده‌اند، اما تا به حال صدها نفر‌شان توسط پلیس دستگیر و با آن‌ها بر خورد خشن صورت گرفته است، زنان و دخترانی نیز در میان معترضان بودند که با بدترین رفتار پلیس مواجه شدند.

طالبان تأکید کرد: آمریکا به بهانه تحکیم دموکراسی، آزادی بیان، حقوق بشر و حقوق زنان به چندین کشور لشکرکشی کرده و دهها کشور دیگر را نیز تحریم و تحت فشارهای سنگین قرار داده است، آیا این کشور پرمدعا، آن را در جامعه خودش عملی کرده است؟

با شروع خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین در غزه ، صدها پلیس وارد میدان مرکزی دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس و دیگر مناطق شدند و اساتید و دانشجویان طرفداران فلسطینی را با ضرب و شتم سرکوب و جمع زیادی را بازداشت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان
  • چند دانشجو در آمریکا بازداشت شده‌اند؟
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد